Vaše cesta k harmonickému vyvážení těla a duše


Wellness pobyty, aneb moderní dovolená 21. století

06.09.2013 13:34

wellness pobytyUž vás nebaví povalovat se na pláži u moře nebo trávit své volno u rybníka v některém z českých kempů? Pak na nic nečekejte a vyrazte na wellness pobyt, který se v posledních letech stává velice oblíbenou formou dovolené.

O co se jedná? Wellness pobyty se ve většině případů realizují v moderních hotelích, které mají k dispozici příslušná zařízení a personál poskytující takové služby, které návštěvníkům zregenerují tělo a pomohou mu nabrat čerstvé síly do dalších náročných pracovních dnů.

Wellness pobyt bychom do češtiny přeložili jako odpočinkový neboli relaxační pobyt, díky němuž si návštěvník hotelu skutečně odpočine a v plné síle se připraví na následný tvrdý návrat do „reality“ každodenního života.

Různorodé druhy masáží

Velice oblíbenou službou v rámci wellness pobytů jsou masáže. Mnoho hotelů nabízí svým návštěvníkům hned několik druhů masáží. Až se na relaxační pobyt vydáte, můžete se těšit například na masáž horkými kameny, dále na medovou, thajskou, čokoládovou a další druhy masáží.

Relaxační koupele a sportovní aktivity

Nedílnou součástí wellness pobytů jsou také různé koupele nebo lázně, které působí blahodárně na tělo člověka a dodají mu novou energii.

Relaxační pobyty ale nejsou jen o lenošení, masážích nebo koupelích, ale také o aktivním vyžití. Dnes prakticky každý modernější hotel nabízí svým návštěvníkům prostory pro různé sportovní činnosti. Oblíbená je jízda na kole, golf, volejbal nebo samozřejmě fitness či plavání v bazénu.

Každý z nás by si měl v dnešním nabitém pracovním shonu udělat chvilku čas a odjet na zasloužený wellness pobyt, kde dopřeje svému tělu dostatečný klid a nabere čerstvé síly. Že jste doposavad ještě na žádném relaxačním pobytu nebyli? Pak je ten nejvyšší čas vyrazit. Svůj pobyt si můžete vybrat na tomto webu.

Vybrat si wellness pobyt

 

—————

Zpět