Vaše cesta k harmonickému vyvážení těla a duše


Tip na wellness pro dva v Bílých Karpatech

05.06.2017 20:08

Hotel KopaniceBílé Karpaty jsou známé jako oblast plná květnatých luk, doslova posetých orchidejemi. Ve střední Evropě se jedná o unikát, spojený s půvabnou krajinou.

Uprostřed tohoto líbezného koutu země se nachází Hotel Kopanice, který nabízí ubytování ve 26 pohodlných příjemných nekuřáckých pokojích s výhledem na scenérii Bílých Karpat. Vybavení pokojů zahrnuje vše, co hosté potřebují ke svému pohodlí, včetně županu a přezůvek.

Okolí hotelu i samotný hotel poskytují řadu možností pro sportovní využití. Například lze využít hotelové fitness, které je hostům k dispozici zdarma, nebo v zimním období je to vhodné místo pro lyžování, a to sjezd i běžky. Hotel také nabízí možnost zapůjčení kol či holí Nordic Walking. Zdejší okolí je totiž přímo protkané různými stezkami pro cyklisty nebo pro pěší turistiku. Hoteloví hosté také mohou využít biliárovou hernu nebo půjčovnu laserových zbraní.

Hotel Kopanice se nachází v poměrně klidném prostředí, což z něj činí vhodné prostředí pro nejrůznější firemní setkání či školení nebo semináře. Firmám může hotel nabídnout různě velké salonky, které jsou pro více než 100 osob. Problémem není ani zajistit catering, raut nebo doprovodný program.

V dnešní době jsou mezi firmami čím dál populárnější teambuildingová setkání. Pro tento účel je zdejší hotel přímo ideální. Zaměstnanci hotelu mohou ve spolupráci s partnery také zorganizovat outdoorové vzdělávací kurzy.

Nicméně v životě jsou i jiné věci než práce. Naopak v dnešní době plné shonu a stresu je zapotřebí odpočívat a relaxovat. K tomu je možné využít hotelové wellness centrum.

Hotel KopaniceHotel Kopanice

Týden regenerace v Hotelu Kopanice umožní návštěvníkům načerpat nové fyzické i duševní síly, zkrátka dobít si baterie. Dopomoci k tomu může i relaxační bazén s teplotou vody 30°C nebo Whirpool s teplotou vody 37°C. Jen tak si uspořádat své myšlenky nebo prostě pouze meditovat pak hosté mohou v relaxační zimní zahradě, což je prosklená část s lehátky v blízkosti bazénu, odkud je možné se kochat výhledem na malebnou okolní krajinu.

K dispozici jsou také některé léčebné procedury, jako vodoléčebný Kneippův chodník či klasická sauna. Hotel nabízí řadu speciálních, různě dlouhých pobytových balíčků pro regeneraci, štíhlou linii, nebo jen relax. Tyto pobyty jsou tematicky zaměřeny na ženy nebo seniory.

Speciální variantou pobytových balíčků jsou pak zážitkové pobyty, které nabízí kromě neomezeného vstupu do wellness centra také nejrůznější wellness balíčky, zahrnující masáže, zábaly, infrakabinu či peeling.

Bílé Karpaty jsou krajinou plnou příběhů a tajemných míst. Tato část země je spojena s přítomností takzvaných Žítkovských bohyní, známých mimo jiné i díky románu Kateřiny Tučkové. Recepce hotelu podává také informace o možnostech prohlídky domu poslední žákovské bohyně Irmy Gabrhelové. Víkend žítkovských bohyní je speciálním pobytovým balíčkem, který zahrnuje i čarovnou masáž bylinnými váčky.

Hotel KopaniceHotel Kopanice

Zamilované dvojice rády využívají i nabídky romantického víkendu s romantickou večeří, soukromým whirlpoolem s lahví sektu či speciálními wellness balíčky.

S romantikou jsou spojeny i možnosti zorganizování svatby, ale pro zájemce zde připraví ochotně i oslavy narozenin, promocí či jiných významných událostí.

V případě, že hotel navštíví rodiny s dětmi, je pro ně připraven dětský koutek nebo venkovní hřiště s prolézačkami, skluzavkami, houpačkami či pískovištěm. K dispozici jsou i různé stolní hry pro děti.

Ať již do Hotelu Kopanice zavítají návštěvníci z jakéhokoliv důvodu, nemohou zůstat neteční k okolní krajině, která přímo láká k vycházkám do přírody. Jde o zcela perfektní místo pro vyčištění hlavy a načerpání inspirace.

Po kratších i delších toulkách pak je nezbytné nasytit i tělo. Hotelovým hostům i náhodným kolemjdoucím je k dispozici Kopanická restaurace s letní zahrádkou Hotelová restaurace Vyhlídka je dostupná pouze ubytovaným. Restaurace nabízí skvělé gastronomické zážitky díky specialitám místní i mezinárodní kuchyně. Stylová vinárna pak slouží k pořádání oslav či pro skupiny zájemců o odbornou degustaci vína s odborným výkladem sommeliera.

Chráněná krajinná oblast Bílé Karpaty tvoří přirozený přechod mezi Moravou a Slovenskem. Návštěvníci zde načerpají novou energii, která, pokud tomu věříte, může vycházet z tajemných sil této podivuhodné oblasti. Určitě stojí za to toto místo navštívit a když už tu jste, tak proč nevyužít četné možnosti, které nabízí Hotel Kopanice?

—————

Zpět