Vaše cesta k harmonickému vyvážení těla a duše


Velikonoční pobyty 2016 - Tip na pobyt

26.01.2016 08:13

Zkuste si to na malý moment představit: jen vy, sklenka dobrého vína, tiché šumění okolních lesů a okolo vás hýčkající náruč vyhřáté vody. Našli byste v takových Velikonocích zalíbení? Tak proč si je konec konců nedopřát? Hoďte všechny koledníky za hlavu a vyhraďte si tentokrát čas jen sami pro sebe a svou mysl. Šumava je k tomu opravdu jako stvořená.

Načerpejte síly i o Velikonocích

Ne každý je nadšený při představách blížících se Velikonoc. Mnozí lidé by je raději chtěli trávit v poklidu a pohodlí někde stranou od běžného ruchu městského života. A právě na ně cílí hoteliéři s tradiční nabídkou svátečního ubytování. Na velikonoční pobyty si připravují ty nejtěžší zbraně: slevy na vybrané ubytování, snídaně formou oblíbených švédských stolů, volné vstupy do bazénů nebo sauny a samozřejmě i malé velikonoční překvapení.

Skrz prsty nepohlížejí ani na malé ratolesti. Mnohdy nabízejí přistýlku zcela zdarma i pro mladší školáky a v hotelové nabídce nechybí dětská hřiště a další zázemí, která umožní vyčerpaným rodičům trochu více volného času a dětem přinesou na oplátku báječný zážitek.

Užijte si Velikonoce například ve čtyřhvězdičkovém hotelu Srní

Jaro můžete přivítat v jednom z nejlépe vybavených hotelů na celé Šumavě. Hotel Srní**** leží na samém pookraji stejnojmenné obce a nabízí víkendový pobyt uprostřed úchvatné šumavské přírody. Jeho největším lákadlem a zároveň i výhodou je poloha – leží totiž přímo uprostřed Národního parku.

Návštěvníky také jistě potěší prostorný krytý bazén (25x12,5 m), parní sauna, masáže, bowling a další relaxační aktivity. Všechny pokoje prošly nedávno kompletní modrnizací a jejich součástí je vždy LCD, SAT TV, telefon, trezor a připojení WI-FI. K většině z nich patří i komfortní balkón.

K aktivnímu trávení volné času vybízí kupříkladu volně přístupná lezecká stěna, trampolína, fitness a půjčovna kol. Děti se mohou vyřádit v dětské herně i na samotném hřišti. Neopakovatelný zážitek ještě dokáže umocnit špičková kuchyně s ohodnocením Czech specials, nabízející pochoutky z české i zahraniční kuchyně.

Kompletní nabídka velikonočních pobytů

—————

Zpět