Vaše cesta k harmonickému vyvážení těla a duše


Udělejte si malou dovolenou a vyrazte na wellness pobyt pro dva

09.06.2015 08:25

Wellness pobyty pro dvaCítíte se unavení, ale do dovolené zbývá ještě několik týdnů? Udělejte si takovou malou dovolenou v podobě víkendových pobytů pro dva. Wellness pobyty se staly v současné době mezi lidmi velmi žádanými, protože představují výborný druh relaxace na mnoho způsobů. Stačí vyjet na prodloužený víkend do některého z  wellness hotelů, kterých je v ČR skutečně mnoho.

Za wellness pobyty do lázní

Wellness pobyty jsou často spojeny s lázeňskými procedurami. České lázně opravdu stojí za návštěvu, protože jsou nejen velmi malebné, ale také mají blahodárný vliv na naše zdraví. Západočeské lázně zahrnují Karlovy Vary, Františkovy Lázně a Mariánské Lázně. Tato města se pyšní bohatou lázeňskou historií, největšího věhlasu se jim však dostalo díky minerálním pramenům. Pokud nemáte nárok na lázeňský pobyt od pojišťovny, můžete zde strávit alespoň wellness víkend plný masáží, lázeňských procedur a relaxací na kolonádě. Pokud milujete cykloturistiku, pak vězte, že lze snadno spojit wellness pobyt s poznáváním malebných zákoutí na kole, protože cyklostezek je všude dostatek.

Wellness pobyty na zámku a v luxusních hotelích

Za wellness pobyty nemusíte jezdit pouze do lázní. Pokud chcete zažít opravdovou romantiku, vyrazte na zámek. V podkrušnohoří nabízí tyto služby například barokní zámek Červený hrádek. Wellness a spa služby si můžete dopřát také v hotelu Podhrad, který se nachází přímo pod zámkem Hluboká. Přes den si užijete romantické výlety po okolí, večer příjemné masáže, whirlpool, koupání v bazénu a ohřátí se v sauně. Zkrátka cokoliv, co vám udělá moc dobře. Tři dny relaxačního pobytu někdy dají více, než týden u moře.

Své kouzlo mají také wellness pobyty na horách. Oblíbený je zejména Harrachov. Luxusní hotely vsazené v překrásné horské krajině s možností maximální relaxace a dýchání čerstvého vzduchu. V zimě se nabízí lyžování, v létě horská turistika. Dokonalé spojení.

—————

Zpět