Vaše cesta k harmonickému vyvážení těla a duše


Prožijte Vánoce netradičně mimo domov

09.10.2013 16:32

Nepřipadá vám také to vánoční období už malinko monotónní? A přemýšleli jste někdy, že byste nejkrásnější svátky v roce mohli strávit mimo domov? Sbalte si ty nejpotřebnější věci a prožijte letos Vánoce například v některém z krásných českých hotelů, ve kterých se dočkáte jedinečné vánoční atmosféry.

Vánoce v Harrachově

Ideálním prostředím pro strávení příjemných Vánoc je zcela určitě harrachovský OREA Vital Hotel Sklář. Pokud se rozhodnete právě pro tento hotel, můžete se těšit na komfortní pokoje s označením „Exclusive“. V místní restauraci se dočkáte jak domácí, tak mezinárodní kuchyně a také nebude chybět bohatý doprovodný program, který váš příjemný pobyt krásně zpestří.

Nebojte se, že pobytem v hotelu Sklář přijdete o kouzelný štědrý den, ba naopak, součástí vánočního balíčku je mimo jiné vánoční gala večer se štědrovečerní večeří formou 4 chodového menu a skleničkou sektu, ukázka lidových řemesel nebo odpoledne se Santou Klausem, kdy si na baru budete moci zdarma dát čaj, punč nebo svařák.

Více informací o vánočním pobytu v hotelu Sklář

Vánoce na Šumavě

Alternativou pro prožití příjemných Vánoc mimo domov je tříhvězdičkový hotel Srní na Šumavě, který naleznete v srdci překrásné šumavské přírody. Jedná se o poklidný hotel, ve kterém najdete vše, co potřebujete. Užívat dovolenou si můžete v 25 metrovém bazénu, na místním bowlingu, ve fitness, sauně či například při masážích.

Více informací o vánočním pobytu v hotelu Srní

Vánoce v rodinném penzionu

Krásnou rodinou atmosféru vám během vánočních svátků nabídne Penzion u Nosků, který je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak také pro seniory. Penzion se nachází v klidné části obce Smržovka a nabízí svým návštěvníkům nejrůznější druhy zábalů, masáží či koupelí.

Více informací o vánočním pobytu v Penzionu Nosek

—————

Zpět